dinsdag 11 juni 2013

Een zomers speelpakje...

Ja, ja, na een paar mooie, zomerse dagen geloven we er nog steeds in dat de zomer nog voor de deur staat. Zon, zee, strand en de kindjes die spelen in het zand. Ik zie het al allemaal voor mij. En met het zomers speelpakje voor mijn kleine man al helemaal!

Toen ik het patroontje in de laatste Ottobre zag staan, wist ik direct dat ik dit ging maken. De zakjes, daar werd ik nu eens onmiddellijk verliefd op.


De keuze van het stofje was al helemaal niet moeilijk. Het lag in de kast en riep heel luid om verwerkt te worden. Maar wat bleek? Ik had hier maar een half metertje van gekocht en dat was nét iets te weinig om het volledige patroontje er uit te krijgen. 

Er zat niks anders op dan creatief te zijn en te knippen. Dus combineerde ik mijn stofje met een effen rode stof. En zo kwamen we uit bij deze creatie:De kam snaps kwamen hier net op tijd toe om gebruikt te worden. 
Wat een gerief!
En zo veel mooie kleurtjes... Het is fijn om naar te kijken alleen al!

Nu nog even mijn model er in hijsen en de zomer kan beginnen!
(en misschien nog wat andere stofjes zoeken en nog een stel maken want die zomer gaat toch echt wel heel lang duren hé?)4 opmerkingen:

  1. Schoontje én goed opgelost, ik maakte er onlangs ook één en er gaan er ook nog een paar volgen, voor die hopelijk nog lange en hete zomer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen